Datum objave: 11. Rujan 2018

Zapjevajte s Crvenom jabukom na glavnom trgu Dalmare centra i uplešite u novu školsku godinu

Diana Ferić
Diana Ferić

„Sve najveće roditeljsko-učeničke dvojbe su riješene. Odabrali ste najbolje torbe, bilježnice s cool likovima iz bajki ili strip junacima, pripremili ste se za ponavljanje svih onih lekcija koje ste zaboravili... Vaši mali pametni potomci prihvatili su činjenicu da im slijedi učenje, pisanje domaćih uradaka... Sada, kada je sve na svome mjestu, vrijeme je za ‘feštu’. Uz Dalmare centar, naravno!“, poručuju roditeljima iz Dalmare centra.

Rujan je mjesec prepun obaveza, jednako stresan roditeljima i školarcima. Zato je Dalmare odlučio začiniti ga zabavom. Čekamo vas 13. rujna u 20 sati na glavnom trgu shopping centra.
Slikanje s pjevačem i bendom biti će na istom mjestu u 19:30 sati, a besplatna autobusna linija kako biste sigurno stigli na koncert iz Knina, Murtera i Rogoznice ,biti će vam na raspolaganju 13.9. i to s polascima u 18 sati, a povratak je zakazan za 22:30h na stanici kod McDonald's restorana.
Dalmare, na koncertu Crvene jabuke. Obujte dobre cipele, uhvatite plesni ritam, neka ‘potpetice zvec-zvec zveckaju’...

Sa školskom godinom i vraćanjem u radnu svakodnevicu, u svoj jesenski ritam vraća se i shopping centar Dalmare. Pripremili smo za vas nove jesenske modne kolekcije u kojima ćete se lakše uhvatiti u koštac s obvezama. Vidimo se! (adv)
 

Iz kategorije: Sponozirani članci