Datum objave: 30. Listopad 2019

Top 5 destinacija za opuštajući vikend odmor

Diana Ferić
Diana Ferić

Razmišljate o opuštajućem vikendu već duže, a nikako da odete? Okupirani ste svakodnevnim situacijama i baš biste voljeli istražiti čaroban odmor, a još uvijek nemate ideju kamo biste otišli. Tu smo i za vas smo promikali 5 destinacija za odmor koji ćete dugo pamtiti, a možda i vjerovati svojim prijateljima i kolegama.

Preporučamo da posjetite Sloveniju i naučite kako se izrađuje posuđe ili pak posjetite terme nedaleko pokrajine Laško i priuštite si pivsku masažu ili kupnju. Za jedan koji ipak voli osjetiti puls grada, preporučio bih vam luksuzni hotel Crystal u centru Beograda koji će vas oduševiti elegancijom, ali i udobnošću. S druge strane granice u prekrasnoj slavonskoj ravnici, vaša vrata vam otvara i hotel Waldinger nalazi se u središtu Osijeka koji vam nudi pregršt bogatog sadržaja, od vrhunskih gastronomskih ponuda do sportskih aktivnosti u fitness dvorani. Doživite nezaboravne doživljaje sa SelectBox poklon paketima i imat ćete o čemu priče svoje najdražije.

opustite 01

Opuštanje u srcu Međimurja

Hotel Spa Golfer nalazi se u malom mjestu Sveti Martin na Muri te je dio lanca LifeClass Terme Sveti Martin. Zeleno okruženje Međimurja čini ga idealnom destinacijom za uživanje u wellness centru u kojem se nude masaže, saune, bazeni, programi za detoksikaciju, centar za ljepotu i još mnogo toga. Vodeni park istovremeno nudi istinsku zabavu u vodi na 2.600 kvadratnih metara površine, a zatvoreni kompleks The Temple of Life poziva na opuštanje i odmor. Upustite se u čarima termalne vode za koju je analizom utvrđeno kako je jedna od najzdravijih u Europi.

U hotelu se nalazi 151 moderno opremljena hotelska soba i šest luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom, a predstavljaju idealnu destinaciju za cjelogodišnji obiteljski odmor, wellness opuštanje, poslovna putovanja te aktivni i rekreativni odmor. Hotel okružuju zeleni horizonti golf terena i međimurskih vinorodnih brežuljaka, dok unutrašnjost karakterizira suvremeni dizajn, elegancija te gostoprimstvo domaćina kao neopipljiv, ali itekako osjetljiv sastojak u kreiranju doživljaja. Stoga poklonite SelectBox poklon paket dragim ljudima i priuštite im vikend iz snova.

opustite 02

Hotel sa secesijskim potpisom

Hotel Waldinger smješten je na najljepšoj lokaciji u samom središtu grada Osijeka. Njegove moderno uređene sobe s dahom prošlosti, dat će vam poseban osjećaj. Pored secesijsko elegantno uređenih soba s queen size francuskim ležajima, hotel Waldinger svojim gostima nudi mogućnost rekreacije i opuštanja u bogato opremljenoj fitness dvorani, hotelskoj sauni ili privatnoj sobi s jacuzzijem. Prava kruna uspjeha stigla je 2008. godine, kada je hotel Waldinger proglašen najboljim malim kontinentalnim hotelom u svijetu prema Trade Leaders’ Clubu. Dobivena nagrada International Tourism Trophy međunarodno je priznanje za izvrsnost u turističkoj, hotelijerskoj i ugostiteljskoj industriji.

Osim što ćete uživati u ugođaju te wellness ponudi, uživat ćete u bogatstvu gastronomskih užitaka, koje vam nudi Restoran Club Waldinger, nositelj prestižne Michellinove preporuke. Poznato je da se mnogi poslovi zaključuju u opuštenoj restoranskoj atmosferi, stoga je Restoran Club Waldinger lokacija na koju zalaze poslovni ljudi koji znaju uživati u kombinaciji tradicionalnih jela pripremljenih na moderan način i prilagođenih potrebama laganog poslovnog ručka ili produžetka uredskog sastanka. Posjetite jedan od najboljih kontinentalnih hotela i doznajte pravo značenje riječi čarobni odmor. Poklonite SelectBox poklon paket vama dragim ljudima te im priuštite vikend koji će dugo pamtiti.

opustite 03

Vila posebne povijesne vrijednosti

Vila Podvin nalazi se na imanju dvorca Podvin, dva kilometra od stare jezgre slovenskog grada Radovljice. Vila, koja je nekada bila staja, prije pedeset godina pretvorena je u restoran s nekoliko soba. Ovdje možete istražiti tradiciju kroz domaća jela spravljena namirnicama lokalnih proizvođača. Poseban ugođaj prilikom boravka u Vili Podvin daju vitraji umjetnika Stane Kregara.

Posjetite li vilu prve subote u mjesecu domaćin će vam otvoriti vrata uređenog ateljea keramike sa starim vretenom te pokazati kako se izrađuje posuđe. Vila Podvin ima i posebnu povijesnu vrijednost, budući da je upravo na domaćinstvu Podvin napisan slovenski ustav. Sve ovo sastojci su za malo drugačiji predah od svakodnevice, isprepleten tradicijom i poviješću, koji nećete tako skoro zaboraviti. Poklonite sebi i svom partneru ili partnerici SelectBox poklon paket te provedite čaroban vikend koji ćete prepričavati prijateljima.

opustite 04

Pivska masaža tik uz rijeku Savinju

Hotel Thermana Laško jedan je od najnovijih dodataka luksuznom kompleksu uz Savinjsku rijeku. Odmor potražite u njihovim potpuno opremljenim sobama, koje će vas oduševiti luksuzom, elegancijom i udobnošću. Možete se opustiti u wellnessu i prepustiti se uživanju u domaćim delicijama, uz obaveznu čašu piva Laško čija se pivovara nalazi u blizini. Pivo je također dodano u vrhunski wellness program gdje možete birati pivsku masažu i kupku, ali i onu od meda, čokolade ili konoplje.

Cijeli kompleks nalazi se u netaknutoj prirodi koja je stvorena za opuštajuće šetnje, a šetnicom se možete popeti na jedno od okolnih brda te posjetiti dvorac Tabor Laško. Zvuči kao savršeno mjesto za vikend iz snova. Zato poklonite svojim najdražima SelectBox poklon paket i priuštite im pivske kupke i masaže uz Laško pivo!

opustite 05

Luksuz u središtu Beograda

Ako ste vaše vikend putovanje zamislili kao luksuzni odmor u središtu velikog grada, imamo nešto i za vas. Hotel Crystal nalazi se u prestižnom dijelu Beograda u blizini crkve Sv. Save. Doživite luksuz i udobnost o kakvoj ste mogli samo maštati u gradu koji nikad ne spava. Ujutro ćete uživati u bogatom buffet doručku koji uključuje svježe voće i povrće te druga zdrava jela za idealan početak dana.

U restoranu će vas čekati i vrhunska jela mediteranske, ali i domaće srpske kuhinje uz ponudu kvalitetnih vina.

Bez obzira što planirate romantičan ili obiteljski odmor ili poslovni sastanak, Hotel Crystal vas neće očarati. Velika soba nudi jedinstven pogled na zaljev Vračar i Crkvu Sv. Spremi, jedna od najvećih pravoslavnih crkvi u svijetu. U ovoj hotelu dostupne su vam i dvije elegantne namještene konferencijske sobe s dvoranom za sastanke s najsuvremenijim opremom. Poklonite SelectBox poklon paket sa svojim poslovnim partnerima da biste im uložili vrijeme za dugu i uspješnu suradnju. (n) 

opustite 06

 

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 2200 različitih doživljaja, dostupnih kroz više različitih paketa. Za lakši odabir vašeg poklona i cjelokupnu ponudu SelectBox , slobodno pogledajte www.selectbox.hr

 

 

 

Iz kategorije: Sponozirani članci