Datum objave: 25. Siječanj 2016

Arijan Ademi nogometnu karijeru nastavlja u amaterskoj ligi. Igrat će za Kustošiju u 4. HNL

Šibenik News
Šibenik News

 

Nogometaši Dinama su danas ujutro otputovali na pripreme u španjolsku La Mangu, a donedavni kapetan maksimirske momčadi, zbog dopinga suspendirani Arijan Ademi, uputit će se u zapadni dio Zagreba, u Kustošiju, piše portal net.hr.

S obzirom da se zbog izrečene četverogodišnje suspenzije ne može baviti nogometom na profesionalnoj razini, a to su tri prva razreda hrvatskog nogometa, za Ademija je pronađen novi klub u kojemu će moći igrati, doduše na amaterskoj razini.
‘Neka ostane u natjecateljskom ritmu’

“Ideja je da Ademi ode igrati 4. ligu, da koliko toliko bude u natjecateljskom ritmu. Mi smo predali sve dokumente, vjerojatno ide u Kustošiju”, potvrdio je Dinamov trener Zoran Mamić za igrača koji je nakon pobjede protiv Arsenala u 1. kolu Lige prvaka, bio pozitivan na dopinštom testu na anabolički steroid.

“Pokazalo se da u momčadi imamo igrača koji mogu dostojno zamijeniti Ademija”, dodao je Mamić koji na pripreme vodio 33 igrača.
 

Kustošija danas počinje pripreme za proljetni dio sezone, a Dinamo će u La Mangi, gdje će boraviti do 6. veljače, odigrati utakmice protiv sljedećih suparnika: Šahtar, Stromsgodset, CSKA Moskva, Liteks Loveč i Piast Gliwice.

 

Izvor: net.hr

Iz kategorije: Sport