Datum objave: 25. Travanj 2016

Gimnastičarka Tonka Sladoljev druga u Beogradu, kolegice ostvarile zapažene rezultate

Šibenik News
Šibenik News

Upravo kad je najviše trebalo, među teškom konkurencijom iz Ukrajine, Bugarske, Rusije, Slovenije, Grčke i drugih zemalja, ritmičarke gimnastičkog kluba Šibenik - Dalmacija zablistale su na 10. međunarodnom FIG turniru u ritmičnoj gimnastici Ritam Cup koji se proteklog vikenda održao u Beogradu, u Srbiji.

 

Na tom je natjecanju Tonka Sladoljev osvojila visoko drugu mjesto u vježbi s loptom u kategoriji mlađih kadetkinja, dok je u kategoriji mini Katja Pavasović osvojila deveto mjesto. Anđelina Baljak Slavica u kategoriji kadetkinja osvojila je 28 . mjesto


O statusu natjecanja govori i činjenica da je glavna sutkinja natjecanja bila Marija Petrova koja je tri puta za redom osvojila svjetsko prvenstvo.


- Uz vrhunsku organizaciju jako gostoljubivi domaćini dali su sve od sebe da šibenskim ritmičarkama pokažu sve čari čarobnog grada . Ljepota grada i nezaboravno iskustvo u ovom gradu šibenske ritmičarke dugo će pamtiti - poručuju iz kluba pred kojim je  2. kolo Kupa Hrvatske regije Jug koji se održava 1. svbnja, u Trogiru.

 

Iz kategorije: Sport