Datum objave: 02. Lipanj 2016

Rekreacija po mistu i oko otoka: Krenule prijave na Tisno trail utrku

Šibenik News
Šibenik News

Turistička zajednica Općine Tisno najavljuje trail utrku na području otoka Murtera - Tisno Trail koja će se održati u subotu, 11. lipnja. Utrku organiziraju u suradnji s Udrugom Dalmacija Trails čime sudjeluju i u organizaciji Dalmacija Trail trke. Prijave su otvorena do 4. lipnja. 

 

- Tišnjani su odavno poznati kao vrijedni težaci koji su obrađivali svoja polja od zaleđa do otoka u murterskom akvatoriju, a naravno moramo spomenuti bogatu ribarsku i pomorsku tradiciju cijelog otoka koja ih obilježava kroz povijest. Možete samo zamislit koliko su truda stoljećima uložili za izrađivanje suhozida i pješačkih staza kroz predivne pejzaže sa pogledom na arhipelag Nacionalnog parka Kornati. Ujedno, vrlo rado ćemo vam predstaviti širinu naše gastronomske ponude, a nakon utrke vas očekuje urnebesna zabava. Start je planiran u popodnevnim satima, kako bi se program sporta i zabave odvijao bez praznog hoda - poručuju iz ureda tišnjanskog TZ-a.

 

Tisno Trail zajedničkim snagama organiziraju TZ Tisno, zatim udruga  Dalmacija Trails, inače organizator Dalmacija Ultra Trail te na taj način TZ Tisno, TISNO TRAIL i svi sudionici direktno pomažu organizaciji utrke Dalmacija Ultra Trail.

 

 

Utrka počinje u 15 sati, a vrijeme registracije je od 13 do 14 sati. Startnina iznosi 100 kuna, a uključuje organizaciju utrke, kartu staze, majicu, natjecateljski karton, instrukcije za utrku, večeru, osgiuranje utrke od nadležnih službi. Prijave potražite na stotinka.hr. 

 

Informacije: TZ Tisno, 022/438-604, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osoba za kontakt: Filip (0959053996), https://web.facebook.com/TISNO-TRAIL-2016-466912760184891/

Startnina se uplaćuje na žiro račun Udruge Dalmacija Trails HR2723400091110759644, obavezno navesti ime natjecatelja za kojeg se uplaćuje startnina u opisu uplate.

 

TZ Tisno osigurava smještaj po povoljnim cijenama.

 

Prijave se otvaraju 1. svibnja i traju do 4. lipnja.

Natjecatelji prijavljeni zadnji tjedan (iza 4. lipnja) nemaju pravo na majicu.

Obavezna oprema: voda, mobitel sa punom baterijom.

 

Iz kategorije: Sport