Datum objave: 24. Srpanj 2016

Zahvaljujući Bojanu Cinottiju: Dva desetljeća od pojave kartinga na šibenskim stazama

Šibenik News
Šibenik News

U godini obilježavanja brojnih obljetnica, otkrivamo još jednu i to onu sportskih konotacija za koju možemo zahvaliti Bojanu Cinottiju. Ove godine navršava se dvadeset godina otkako se na šibenskim staza prvi put pojavio, pogađate, karting. 

 

- Vjetrovi i munje katkad su nam bili prijatelji, većinom neprijatelji. Ipak, uspjeli smo se održati i ponosno pokazati naše reference kako za one koji nas ne vide tako i za one koji nassa zahvalnošću poštuju, podržavaju i cijene - napisao je Cinotti na svom Facebook profilu. 

 

Riječ je o tekstu u kojem se prisjeća dragih trenutaka, još dražih ljudi i za koji kaže da je u njemu napisano sve. Ipak, jedno će dodati.

 

- Posebna je nada u potrazi za stazom. Kako s domaće strane nema vidnih pomaka, prisljena sam okrenuti se drugim sferama - kaže nam Cinotti, dodajući da ćemo o svemu biti na vrijeme obaviješteni.

 

Cijeli tekst koji je Cinotti napisao u čast dva desetljeća kartinga u Krešimirovom gradu može se pročitati na Facebook stranici klikom na poveznicu - SVAKA ČAST!

 

 

Iz kategorije: Sport