Datum objave: 02. Listopad 2016

MNK Crnica sezonu otvorila porazom na Baldekinu

Šibenik News
Šibenik News

U prvoj prvenstvenoj utakmici druge Hrvatske malonogometne lige - Regija Jug, domaći klub, MNK Crnica izgubio je od gostujuće ekipe MNK Kijevo Knin rezultatom 3:4. 

 

Utakmica se igrala u sportskoj dvorani na Baldekinu pred domaćom publikom 

 

MNK Crnica izgubila je na otvorenju sezone od MNK Kijevo Knin rezultatom 3:4. Utakmica se igrala u dvorani na Baldekinu pred domaćom publikom.

 

- U uvertiri ove utakmice Crnica je bila vrlo oprezna i nije bila baš najsretnija što u prvom kolu na Baldekin dolazi baš Kijevo koje se uz to dodatno pojačalo pred početak sezone sa braćom Jurjević. Šibenski klub nije mogao računati na Vukičevića, Jurkovića i Žumberca zbog ozljeda i kartona koje su zaradili zadnje kolo prošlog prvenstva, a njihovo prisutstvo u ovoj utakmici bilo bi itekako poželjno jer Crnica je u rotaciji bila tanka - izvještavaju iz MNK Crnica.

 

- Na kraju utakmice Kijevo je imalo više razloga za slavlje i to sasvim zasluženo i s ovom pobjedom poručili su svim klubovima pa tako i Crnici da u sportu nema favorita i da s pravim pristupom, srčanošću i borbom mogu se napraviti čudesne stvari - sažetak je utakmice o kojoj više možete pročitati na poveznici klikom na - FUTSAL.

 

Iz kategorije: Sport