Datum objave: 08. Studeni 2016

UN Funcuti Šibenik podržali Hrvoja Slavicu i traže ukidanje bilo kakve kazne

Šibenik News
Šibenik News

Hrvoje Slavica uživa punu podršku domaćih navijača nakon što je uprava Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik nogometašu odlučila skinuti dio plaće kao kaznu za kašnjenje na trening, a na što se Slavica oglušio uopće dolaskom. Kapetan kluba sa Šubićevca, popularni Lav, ima punu podršku ljubitelja kluba, a među njih službeno se upisala i Udruga navijača Funcuti Šibenik.

 

- Povodom događanja na Šubićevcu,UN Funcuti Šibenik zahtjeva od uprave kluba da se kapetan Hrvoje Slavica odmah i bez bilo kakvih uvjeta vrati u ekipu.Lav je u klubu 25 godina i ima preko 200 nastupa za Šibenik,nikad nije išao u bojkot kluba,čak ni onda kada su svi išli,nikad nije moga protiv ljubavi prema Šibeniku i to je dokazivao svojim borbama na terenu i izvan njega.S nama je dijelio tribinu puno puta i s nama stao uz svaku borbu protiv nepravde u klubu,čovjek kojem je ljubav prema klubu i navijačima uvijek bila važnija od novca mora biti u ekipi.Zato zahtjevamo od kluba da se Hrvoje Slavica bez glupih i nerazumnih kazni momentalno vrati u sastav - zastražili su šibenski Funcuti putem svoje Facebook stranice. 

 

Klub sa Šubićevca već je dugo u problemima. Prošle sezone tinjala je nada da će se stvari popraviti povratkom HNK Šibenik u prvi ligu no svi brodovi brzo su potonuli, a skupa s nadom, rasuli su se i navijači pa su šanse da ćemo u skorašnje vrijeme opet gledati fotografije navijača poput naslovne iz arhive UN Funcuti Šibenik - sve manje. 

 

 

Iz kategorije: Sport