Datum objave: 16. Veljača 2017

Veliko zanimanje za dionicu globalne utrke Wings for life od Zadra do Primoštena

Šibenik News
Šibenik News

Pod motom 'cijeli svijet za jedan cilj' i ove godine Hrvatska, zahvaljujući domaćinstvu grada Zadra, sudjeluje u globalnoj utrci Wings for life s ciljem prikupljanja sredstva za financiranje istraživanja leđne moždine te skretanja pozornosti na ozljede i poteškoće koje oboljenje podrazumijeva.


Tri mjeseca do starta utrke 7. svibnja, zadarski start je jedan od najprivlačnijih natjecateljima jer već sad broji četiri tisuće prijavljenih.


Prijave traju do 3. svibnja, odnosno do ispunjenja svih mjesta te će natjecatelji i ostali sudionici utrke trčati ususret Primoštenu.

 

- Utrka počinje s Foruma, nedaleko od predivnog simbola grada – crkve sv. Donata, zatim se penje prema Jadranskoj magistrali i pruža do prekrasnog Primoštena. Staza se duž obale nastavlja prema jugu s pogledom na jedan od najljepših arhipelaga na svijetu koji se sastoji od 1.246 otoka, otočića i hridi – navode organizatori hrvatskog dijela utrke Wings for life, Hrvatski atletski savez.

 

Nema sumnje da će i ove godine među atletičarima na prirodnoj stazi od Zadra do Primoštena biti i natjecatelja i rekreativaca s područja Šibensko – kninske županije kao što je to bio slučaj lani.

 

Sve detalje vezane za utrku, od njene svrhe preko načina prijave i kotizacije doznati se može klikom na - WINGS FOR LIFE.
 

 

 

Naslovna fotografija: Društvo sportske rekreacije Sport za sve, 08 FORCA Šibenik

Iz kategorije: Sport