Datum objave: 27. Ožujak 2017

Niz zlatnih medalja za gimnastičarke iz GK Šibenik - Dalmacija u 1. kolu Kupa Hrvatske Regija Jug

Šibenik News
Šibenik News

Gimnastički klub Šibenik – Dalmacija bio je domaćin 1. kola Kupa Hrvatske Regija Jug održanog proteklog vikenda uz sudjelovanje oko 80 natjecateljica i to KRG Sirena iz Zadra, KRŠG Rusulice iz Trogira, KRŠG Floramye iz Splita, GK Dišpet iz Šibenika , RG Nebo iz Šibenika i domaćin GK Šibenik – Dalmacija iz Šibenika.

 

- Uz veliko šarenilo prelijepih svjetlucavih kostima, te nadasve lijepih pokreta i koreografija s obručima, trakama, vijačama, loptama, čunjevima i vježbi bez rekvizita donijele malo ritmičke čarolije u dvoranu na Meterizama. Program je započeo u subotu u 09:00 sati gdje su nam se u svečanom defileu predstavile sve sudionice koje su se natjecale u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj kategoriji, kao i u mlađim kadetkinjama i mini kategoriji, u rasponu od 5 do 18 godina, a publika je u pauzi imala priliku vidjeti i revijalni nastup djevojčica iz GK Šibenik – Dalmacija - obavještavaju iz kluba domaćina natjecanja.


Gimnastički klub Šibenik – Dalmacija sudjelovao je s 30 natjecateljica i ostvario odlične rezultate.

 

MIA NAKIĆ u kategoriji Mini osvojila je 1. mjesto i zlatnu medalju, u kategoriji mlađih kadetkinja CVITA SKORIĆ osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju, TONKA SLADOLJEV u kategoriji kadetkinja osvojila je 1. mjesto i zlatnu medalju, u juniorskoj kategoriji ELLA MAGDIĆ osvojila je 1. mjesto i zlatnu medalju i KARLA JAKOVLJEVIĆ osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju.

 

Ostale solidne rezultate postigle su:
Gabriela Jakovljević i Aneta Unić osvojeno 4. mjesto, Marta Skorić osvojeno 5. mjesto, Hana Samardžić i Mia Džapo osvojeno 6. mjesto, Iva Nakić , Dora Jurčević i Leona Jurković osvojeno 7. mjesto, Karla Vodopija osvojeno 8. mjesto, Valentina Mateša osvojeno 9. mjesto, Magdalena

 

Mandić i Nika Bujas osvojeno 10. mjesto, Anđelina Baljak Slavica, Gabriela Perković i Ema Berišić osvojeno 11. mjesto, Laura Škugor, Lucija Lovrić i Maja Zagorac osvojeno 12. mjesto, Leonora Mamić i Dora Živković osvojeno 13. mjesto, Magdalena Turčinov osvojeno 14. mjesto, Hana Kurkut i Cvita Božikov osvojeno 15. mjesto, Chiara Bašić osvojeno 18. mjesto i Matea Obratov osvojeno 19. mjesto.

 

-Moramo reći da smo iznimno zadovoljni nastupom naših natjecateljica i njihovim plasmanima, sretni smo jer smo ostvarili svoje ciljeve. Nova dokazivanja kao i dobrim rezultatima ritmičarke GK Šibenik – Dalmacije imaju već idući vikend, jer odlaze na međunarodna natjecanja u Sarajevo i Zagreb - poručuju iz kluba.

Iz kategorije: Sport