Datum objave: 12. Svibanj 2020

PENTAQUE KLUB DALMATINO / Očistili zarasli teren na Vidicima, vratili se treningu, a nije izostao ni 94 - godišnji Petar

Diana Ferić
Diana Ferić

Petanque klub „Dalmatino“ Šibenik, nakon dugotrajnog izbivanja sa sportskih terena i izostanaka treninga i turnira u Petanque sportu jučer je organizirao akciju uređenja sportskih trena za Petanque u sklopu Sportskog centra na Vidicima, tzv. ex Rasadnik. Pokosili su travu kojom su obrasli tereni i uredili okoliš, a nakon toga su trenirali kroz odigravanje natjecateljskih sučeljavanja timova trojki. U natjecateljskom treningu sudjelovali su igrači svih uzrasta, a posebno je za pohvalu istaknuti da je na treningu sudjelovao i najstariji igrač gospodin Petar, koji ni na koji način  nije odavao da mu je 94 godine, a po njegovom kazivanju, još bez napora pokosi ispod svojih maslina travu.

"Od danas Petanque klub „Dalmatino“ Šibenik nastavlja sezonu treninga i natjecanja, a već u nedjelu 17. 05. 2020. u 10.00 sati na sportskim terenima „Vidici“ u Šibeniku je i prvi turnir nakon virusne pauze, na kojem će se natjecati natjecatelji iz Petanque klubova Dalmatino, Šibenik i Vodice. Turnir se organizira bez gledatelja,a prilikom natjecanja, natjecatelji će se pridržavati pravila koja su propisana za zaštitu od širenja korona virusa pri ovakvim okupljanjima", kaže Milan Gnjidić, predsjednik tog kluba.

Iz kategorije: Sport