Datum objave: 29. Rujan 2020

SENZACIJA / na Šubićevac kao privremeno pojačanje stiže Alvaro Martina Frias iz Real Madrida, a dolazi i Kolumbijac Kevin Angulu

Diana Ferić
Diana Ferić

Novi vlasnik prvoligaša sa Šubićevca dovodi u klub kao privremeno pojačanje mladog nogometaša Real Madrida, 19-godišnjeg Alvara Martina Friasa, osvajača juniorske Lige prvaka s Kraljevskim klubom, piše Jutarnji list.

 Martin je prošao sve uzraste Reala od 2012. godine, a dio je njihove Akademije od 2017. godine. Igra na poziciji “desetke”, iako mu ni igra na krilu nije nepoznanica. Za juniorsku vrstu Reala pod vodstvom legendarnog Raula koja je osvojila Ligu prvaka 2020. odigrao je 5 utakmica i postigao 1 gol, piše Jutarnji list.

Na Šubićevac Alvaro dolazi na posudbu do kraja sezone, a novi kolumbijski vlasnici drže da će mladi Španjolac u HNL-u, u dresu Šibenika, pokazati sav svoj raskošni talent po uzoru na zemljaka Danija Olma, koji je iz Barcelone stigao u Dinamo.

Osim Alvara Martina koji se u Šibeniku očekuje u utorak, redove Narančastih pojačat će još jedan Kolumbijac. Radi se o centralnom braniču Kevinu Angulu (24), članu U-20 reprezentacije Kolumbije, i još jednom iz plejade igrača America Calija. Osim njih dvojice radi se još na dovođenju jednog igrača, a želja je da to bude hrvatski igrač... Dodajmo kako još nisu sređeni svi potrebni papiri za napadača Yeffersona (20), koji će na svoj debi u dresu Šibenika tako morati još pričekati.

Kolumbijski vlasnici HNK Šibenika na radaru su imali i mladog igrača Juventusa Mammadoua Kalyja Senea (19), kojega je Basel nedavno otkupio od Stare dame i poslao na posudbu u ciparski Anorthosis.

  

Iz kategorije: Sport