Datum objave: 08. Studeni 2020

NOGOMET / HNK "Šibenik", jedini klub u Prvoj hrvatskoj ligi bez odgođenih utakmica zbog korone, premoćno pobijedio "Varaždin" u Varaždinu. Hat trick Denija Jurića.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

HNK "Šibenik" prikazao je lijepu, mudrom taktikom dobro povezanu igru i vratio se s gostovanja u Varaždinu s tri velika boda. Ta pobjeda odlična je vijest, no još je bolja da "Šibenik" igra učinkovit nogomet u kojem se gušta. Isto tako važan je i podatak da je HNK "Šibenik" jedini  klub u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi koji je odigrao svih 11 ) utakmica ("Rijeka" je odigrala tek 7, a "Gorica" samo 8)  i nije morao ni jednu odgoditi zbog korone. To ga, doduše, sada drži malo više na tablici nego što je realno, ali budimo iskreni, vidjeti HNK "Šibenik" na sjajnom 4. mjestu zaista je ugodno i u ovim depresivnim vremenima, optimistično.
Posebno raduje to što je tri gola u pobjedi 1 : 3 postigao Deni Jurić, naše gore list iz Australije.

Foto: E Varaždin

U 12. kolu HNL-a "Šibenik igra kod kuće protiv jake "Gorice" koja iako je odigrala samo 8 utakmica (3 manje od "Šibenika" drži sa 16 osvojenih bodova izvrsno 3. mjesto iza "Dinama" i sve boljeg "Osijeka".

 

 

Video

Iz kategorije: Sport