Datum objave: 23. Travanj 2021

ITF WORLD TENIS TOUR M15 - ŠIBENIK OPEN / Duje Kekez i Mili Poljičak prošli u četvrtfinale. Tri hrvatske kombinacije u polufinalu parova.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Trojica hrvatskih tenisača Mili Poljičak, Alen Rogić Hadžalić i Duje Kekez jučer su igrali mečeve osmini finala jakog međunarodnog  ITF World Tennis Tour u Šibeniku za nagradni fond od 15 000 dolara i bodove za ATP listu.
Kekez i Poljičak uspjeli su pobijediti i plasirati se u četvrtfinale u kojem će na žalost o tomu tko će ići dalje odlučivati u međusobnom susretom pa Hrvatska u svakom slučaju gubi jednog kandidata za titulu. Alen Rogić Hadžalić izgubio je od Mađara Gergelyja Madarásza (829.) – 6:1, 6:3 no i ulazak u osminu finala odličan je uspjeh.
Kekez je u 2. kolu svladao Talijana Francesca Vilarda, 706. tenisača svijeta sa 6:3 / 6:3, a Poljičak je nakon dva sata i 40 minuta igre ipak pobijedio Belgijanca Beaupina nakon što je zamalo pokleknuo u finišu drugog seta.
Odlična je vijest da su polufinale u konkurenciji parova izborila dva hrvatska para  Borna Devald i Mili Poljičak te Alen Rogić Hadžalić i Admir Kalender kao i hrvatsko - austrijska kombinacija Zvonimir Babić - David Pichler.

Svi mečevi turnira mogu se pratiti uživo na poveznici https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Foto: Ante Baranić

Iz kategorije: Sport