Datum objave: 16. Svibanj 2021

NOGOMET / "Hajduk" danas gostuje na Šubićevcu. Za "Hajduk" je ova utakmica biti ili ne biti, a "Šibenik" igra neopterećen rezultatom, ali...

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hajduk danas u 17 sati igra protiv Šibenika na Šubićevcu. Ako žele nastavit borbu za Europu Splićani nemaju izbora - moraju dobiti utakmicu protiv Šibenika koji je s druge strane neopterećen i ulazi u derbi miran, ali motiviran jer, dobiti Hajduka je ipak- dobiti Hajduka! Aktualni trener Hajduka Talijan Paolo Tramezzani posao u Hajduku započeo je pobjedom nad Šibenikom u gostima, pa vjerojatno namjerava nastaviti započeti niz i dovesti svoju ekipu u bolju poziciju za ulazak u Europu u bici s Rijekom i Goricom. Šibenik je trenutno šesti s 35 bodova osvojenih u 34 susreta. U tri ovosezonske utakmice s Hajdukom slavio je jednom, a izgubio dva puta oba puta s minimalnih 1:0.

Glavni sudac utakmice je Ivan Vučković iz Zagreba, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Anto Marić iz Zagreba, a četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca je Marjan Tomas iz Osijeka.

Foto: NK Hajduk 

Iz kategorije: Sport