Datum objave: 24. Svibanj 2021

MEĐUNARODNI PETANQUE TURNIR U ŠIBENIKU / Među natjecateljima prošetali i kandidat HDZ za župana Goran Pauk i njegov zamjenik Paško Rakić

Stanko Ferić
Stanko Ferić

 Ekipa, koju su sačinjavali Đerđ Nokaj i Mladen Vukšić, članovi Petanque kluba "Šibenik" te Josip Vukšić član Petanque kluba "Dalmatino", pobjednici su prvog dana Međunarodnog petanque turnira "CROATIA OPEN" koji je proteklog vikenda održan u Šibeniku, u disciplinama dublette i triplete.

Nastupilo je 30 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Švedske, Francuske, Njemačke, Ukrajine i Austrije. Nakratko su ih obišli Goran Pauk, kandidat HDZ -a za župana Šibensko - kninske županije i njegov zamjenik Paško Rakić.Organizatori su to podržali  jer kažu da ih do sada nitko od kandidata na izborima nije primjećivao.Ističu kako nije bilo nikakve izborne promidžbe.

"Iako su ovih dana dok smo trenirali kraj nas prolazili brojni političari različitih opcija, niti jedan nije navratio da nam da bilo kakvu potporu ili toplu riječ dok smo sređivali i uređivali brojna igrališta za ovaj novi sport koji smo uveli u naš grad i Hrvatsku. I danas i sutra, trebat će nam puno toga za razviti ovaj sport. Hvala aktualnom županu Goranu Pauku i dogradonačelniku Pašku Rakiću što su nas danas posjetili i zainteresirali se za sport kojim se mi bavimo", napisali su na Facebooku.

Iz kategorije: Sport