Datum objave: 03. Kolovoz 2021

UVRIJEDILI HNK ŠIBENIK / Novinar sportskih novosti nazvao ih jadnima, odmah su se oglasili sa Šubićevca

Diana Ferić
Diana Ferić

Komentirajući nogometnu utakmicu između  HNK Šibenika i Hajduka u kojoj je Šibenik poražen s 1 : 0 novinar  Sportskih novosti  Šibenčane je okarakterizirao kao jadne."Nedopustivo je da 20 minuta tako momčad izgleda protiv jadnog Šibenika! To je najgora vijest za Hajduk", glasio je naslov tog teksta.

Odmah su se oglasili sa Šubićevca.

"Na nogometnim travnjacima uvijek postoji bolji ili lošiji suparnik. Mi smo ovaj put naišli na boljeg HNK Hajduk Split te im na pobjedi čestitamo. Vrlina svakog sportaša (kluba) je znati proslaviti pobjedu, a isto tako i prihvatiti poraz. Ovo je reakcija poraženog, a ne "JADNOG" Šibenika kako smo opisani u renomiranim sportskim novinama", stoji u priopćenju HNK Šibenik.

"Za kraj bismo poručili 'gospodinu' novinaru : Ne očekujemo Vašu ispriku, ali biste morali znati koju težinu nosi riječ ŠIBENIK i koliko ste igrača, čelnika, zaposlenika, navijača, simpatizera i mnogih drugih ljudi koje nose narančastu boju u srcu duboko uvrijedili. S ljubavlju iz Šibenika!", poručili su iz kluba sa Šubićevca.

FOTO: Facebook

Iz kategorije: Sport