Datum objave: 06. Prosinac 2021

NOGOMET / „Šibenik” se s adventskog izleta u Zagreb vratio zadovoljan vrijednim bodom.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenik” se s adventskog gostovanja u Zagrebu vratio s vrijednim blagdanskim paketom. Uspio je „Lokomotivi” na njenom terenu uzeti bod. Utakmica u kojoj je „Šibenik” igrao borbeno i pokazao dobar nogomet, završila je za po njega povoljnim rezultatom 1 : 1. Obje ekipe imale su svoje prigode za pobjedu no nisu ih iskoristile pa se „Šibenik” vratio kući zadovoljan, a „Lokomotiva” je ostala doma tugovati za propuštenom prilikom i gubitkom dva boda koja joj možda baš i neće nedostajati do kraja prvenstva. S bodom donijetim iz Zagreba „Šibenik” je još dublje ukopao sidro na solidnom sedmom mjestu.
Inače „
Lokomotiva” je povela golom Goričana u 39. minuti, a „Šibenik” je izjednačio golom Ćurića u 67. minuti.

Šibenik” je imao vrlo dobre prilike u 28. i 33. minuti ali je najprije Bilić loše dohvatio loptu, a potom je Nevestić obranio dobar udarac Jakoliša. „Šibenik” se dobro organizirao, a Rogić je nakon nesretno primljenog gola odlično branio pa napadači „Lokomotive” nisu uspjeli iskoristiti ni jednu priliku.
Nakon remija sa „Šibenikom” na gornjem dijelu donjeg dijela 1. HNL nema promjena. „Lokomotiva” je ostala šesta, a „Šibenik” sedmi.

Foto: PIXEL / Emica Elvedji

Iz kategorije: Sport