Datum objave: 30. Siječanj 2022

BRAVO NAŠI / Studentski košarkaški klub Šibenik u Zagrebu postigao još jednu pobjedu u FER ligi

Diana Ferić
Diana Ferić

Studentski košarkaški klub Šibenik ostvario je šestu uzastopnu pobjedu u FER ligi, a ovaj put je deblji kraj izvukla momčad PMF Tropicsa koja je izgubila s 53-44.

'Narančasti' su prvih par minuta u utakmicu ušli jako loše i izgubili loptu u četiri od prvih pet napada, no potom je ubrzo sve došlo na svoje te su furioznom šuterskom predstavom sredinom druge četvrtine imali prednost 26-8. Na predah se otišlo s prednošću 28-14. Jednako uvjerljivo počelo se i u trećoj četvrtini, a s dvije trice u dva napada zaredom Ivan Šolić je opet povećao prednost, no u zadnjoj dionici igre PMF je naposljetku smanjio razliku te stigao na osam poena zaostatka u jednom trenutku. Ipak, šanse za preokret nije bilo, a Šibenčani su u 40 minuta igre vodili čak 38.

Čak desetorica igrača upisala su se u strijelce, a jedini dvoznamenkasti bio je Ivan Nerber s 12 poena, a dodao je i dvije asistencije. Josip Marin imao je devet poena i deset skokova, a jednako je skokova, ali s četiri poena, imao i Toni Lučev.

SKK Šibenik je sad drugoplasirana momačd FER lige s omjerom 6-1 i uvjerljivo najboljom koš razlikom +108. 

SKK Šibenik: Nerber 12, Marin 9, Šolić 6, Roman 5, Pancirov L. 5, Skorić 4, Lučev 4, Gulam 3, Baljkas 3, Mrdeža 2, Kulušić"

Iz kategorije: Sport