Datum objave: 16. Veljača 2022

KOŠARKA / "Šibenka" u neviđenoj drami izgubila u Sinju od "Alkara" pogotkom "usridu" u posljednjoj sekundi utakmice.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Sinjski "Alkar" uspio je na svom parketu oteti "Šibenki" pobjedu pogotkom "usridu" u posljednjoj sekundi uzbudljive, borbene i dramatične utakmice.
"Šibenka" je od prve minute utakmice bila bolja od "Alkara". U prvoj četvrtini "Šibenka" je imala 16 koševa prednosti. Na kraju druge imala je prednost od 11 koševa, a na kraju treće bila je u plusu za vrlo solidnih 14 koševa. Ali u završnici utakmice dogodio se preokret. "Šibenka" je u završnici utakmice malo usporila, a "Alkar" se probudio pa su Šibenčani tri minute prije kraja utakmice imali samo tri koša prednosti. Uslijedio je teški dvoboj, prava bitka na perketu. U finišu je "Alka" uspio izjednačiti na
98 : 98, a onda je "alkar" McGlynn u posljednjoj sekundi pogodio "usridu" i potopio "Šibenku", a svom klubu donio dragocjene bodove.
"Šibenka" i "Alkar" sada su s istim brojem bodova na 8. i 7. mjestu u sredini tablice, ali ne i u sigurnoj luci jer klubovi iza njih "Zabok", "Furnir", "Osijek" i "Sonik Puntamika" imaju smo po bod manje, s tim da je "Zabok" odigrao i jednu utakmicu manje

Sinj – GSD Ivica Glavan Ićo. Gledatelja: 80
Suci: Josip Radojković, Leo Roglić, Denis Bajramović
Alkar: B. Jurela, Louiserre (7), Mastelić, Gizdavčić (2), Putnik, Krstanović (2), Lukačić (8), Šarić (6), Tomašević, Vučić (15), McGlynn (26), Gilbert (34).
Šibenka: Arslanagić (6), Rebić (23), Gulin (7), Bašić (12), Grgurica, Solomun (11), Antić, Jambrović (13), Pleadin (18), Paić (8).

Foto: KK Alkar / Sinj

Iz kategorije: Sport