Datum objave: 13. Svibanj 2022

NOGOMET / Dvije utakmice visokog rizika ovog vikenda u Šibeniku, stiže puno navijača Dinama

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dvije utakmice visokog sigurnosnog rizika održat će se narednog vikenda u Šibeniku i policija u vezi s tim poduzima stroge mjere kontrole. U nedjelju je na Šubićevcu derbi između Šibenika i Dinama. Šubićevac bi mogao biti ispunjen kako nije bio dugo vremena. Očekuje se invazija Dinamovih navijača,i to u puno većem broju od 638 ulaznica koliko im je službeno pripalo.

Temeljem članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske će na dan odigravanja vršiti foto i video snimanje na prostoru stadiona kao i na prilaznim pravcima stadionu. Također, prije, za vrijeme i nakon utakmice u zoni stadiona, kao i na području grada, bit će pojačana nazočnost policijskih službenika.Obavještavamo vozače da će na dijelu pristupnih cesta prema stadionu od 15 sati, konkretno pokraj istočne tribine, biti posebna regulacija prometa, a sve kako bi se sportska manifestacija održala bez problema”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.

Sutra, 14. svibnja s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani „Baldekin“, odigrat će se malonogometna utakmica između MNK „Šibenik 1983“ i MNK „Torcida“ iz Splita. Temeljem čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima PU šibensko – kninska snimat će i taj javni skup. Na toj utakmici i na području grada za vrijeme utakmice također će biti pojačana nazočnost policijskih službenika.

Iz kategorije: Sport