Datum objave: 15. Svibanj 2022

UOČI DERBIJA NA ŠUBIĆEVCU / U Šibenik stigli Bad Blue Boysi, za sada "okupirali" kafiće na rivi

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Navijači Dinama sjede u kafićima na šibenskoj rivi, skupljaju se u sve većem broju, tako da je sve puno obilježja zagrebačkog kluba. Policija je u pripravnosti, raspoređena na brojnim punktovima, ali za sada nema nikakvih izgreda. 

OBJAVLJENO RANIJE:

Utakmica visokog sigurnosnog rizika igra se večeras u Šibeniku. Na Šubićevcu u 19 sati počinje derbi između HNK Šibenik I Dinama. Neki mediji najavljuju da u Šibenik stiže više od 2 000 Bad blue Boysa iako im je prodano iako je Dinamo za ovu utakmicu dobio 638 ulaznica za gostujući navijački sektor. Za sada je u Šibeniku sve mirno, a tako je I an autoputu Zagreb – Šibenik iako su već kod Macole uočene veće skupine policije.

 

Od Franka Garme, klupskog zaposlenika zaduženog za marketing doznajemo kako je do subote prijepodne prodano oko 2500 ulaznica, čemu treba pridodati i kontigent od 200 karata za Funcute koji će okupirati svoje uobičajeno mjesto na zapadnoj tribini. To bi trebalo značiti da je ostalo u prodaji još oko 1000 karata, i to zapad jer su BBB odavno dobili svoj dio od 638 karata za istok. Ogroman broj Dinamovih navijača koji tradicionalno gaje dobre odnose sa Funcutima, važnost utakmice, te veliki broj Hajdukovih pristaša u okolici grada znači i povećani sigurnosni rizik, piše Večernji list.  Policija danima prati stanje na terenu. Najavili suda će snimati sva javna mjesta na kojima se okupljaju navijači.

 

Iz kategorije: Sport