Sidebar Menu

Datum objave: 20. Rujan 2022

IMAJU SE ČIME POHVALITI / Čak šest nogometaša sa Šubićevca pozvano u mladu reprezentaciju Hrvatske

Diana Ferić
Diana Ferić

Na Šubićevcu se mogu pohvaliti nizom mladih reprezentativaca Hrvatske koji su se u ovoj reprezentativnoj stanci odazvali svojim izbornicima.

Ivan Dolček će će 20. rujna nastupiti za  Hrvatsku u dresu U-23 reprezentacije na međunarodnoj prijateljskoj utakmici protiv Katara. U reprezentativnu selekciju U-20 pozvani su kapetan prve ekipe Niko Rak Karlo Špeljak koji će odigrati dvije utakmice na međunarodnom prijateljskom turniru protiv Saudijske Arabije i Albanije, piše Slobodna Dalmacija.

Nadalje, na popisu U-19 reprezentacije našli su se Viktor Damjanić i Luigi Mišević. Oni će u dresu Vatrenih nastupiti na međunarodnom prijateljskom turniru protiv Škotske, SAD-a te Malte.

Krug mladih reprezentativaca zatvara mladi Ivan Bikić koji je već neko vrijeme na okupljanju svoje vrste u Zagrebu te je u prvom prijateljskom susretu sa Slovenijom u drugom poluvremenu ponio i kapetansku traku.

FOTO: Mlada hrvatska U -20 selekcija, HNS

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.