Datum objave: 21. Studeni 2022

KARATE KLUB OSI KRKA ŠIBENIK / Julija Karadakić i Dora Pilepić zlatne, a Nika Rajić, srebrna na Prvenstvu Hrvatske u parakarateu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Karatašice šibenskog Karate kluba osoba s invaliditetom „Krka” postigle su izvanredne uspjehe na Prvenstvu Hrvatske koje je održano u Osijeku. Julija Karadakić osvojila zlatnu medalju u kategoriji seniorke u invalidskim kolicima, a Dora Pilepić zlato u kategoriji osobe s intelektualnim teškoćama dok se Nika Rajić u kategoriji seniorke u invalidskim kolicima vratila u Šibenik sa srebrnom medaljomJulija, Dora i Nika svojim su izvanrednim nastupima pokazale da je sve moguće unatoč životnim preprekama s kojima su suočene.
-Iznimno smo ponosni na naše članove koji iznova oduševljavaju i dokazuju da ništa nije nemoguće uz veliki trud i upornost, - priopćila je povodom uspjeha na Prvenstvu Hrvatske Uprava kluba, - Prezadovoljni smo ostvarenim rezultatima te se ovim putem zahvaljuju roditeljima koji pružaju bezrezervnu podršku i povjerenje svojoj djeci i klubu. Hvala i našoj Marijani Rajić bez koje ovo sve ne bi bilo moguće.

Iz kategorije: Sport