Datum objave: 23. Siječanj 2023

NOGOMET / „Hajduk” priznao da je na Poljudu pobijedio „Šibenik” zato što ga je pomazila sreća. Da je bilo pravde „Šibenik” bi se vratio kući s najmanje jednim bodom.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenik” se iz Splita vratio poražen iako je igrao jako dobro i već na početku utakmice bacio favoriziranog „Hajduka” na pleća. „Šibenik” je poveo već u 13. minuti, a ubrzo je mogao voditi i s 2 : 0 da ga je pomazila sreća, ona koja je, kako priznao trener „Hajduka” pomazila njegovu ekipu i dovela je do pobjede nad dobrim, čvrstim i organiziranim „Šibenikom”.
Šibenik” se u Splitu nije osramotio, naprotiv pokazao je da je ekipa koja zaslužuje više od pretposljednjeg mjesta na tablici i da ima potencijala za puno bolje rezultate. „Hajduk” može biti i više nego zadovoljan ne baš jako zasluženom pobjedom do koje je došao teku 85. minuti više zbog greške nogometaša „Šibenika” nego zbog svoje nadmoćne igre i poteza glorificiranog Livaje kojeg su Šibenčani jako dobro pokrivali.
Utakmica „Hajduk” – „Šibenik” bila je lijepa i atraktivna iako je igrana po vrlo teškim zimskim uvjetima, a da „Šibenik” nije mačji kašalj pokazala je nogometna publika. Na Poljud je utakmicu „Hajduk” – „Šibenik” došlo gledati blizu 10 000 navijača i ljubitelja nogometa. Sve ostale utakmice 1. HNL gledalo je tek oko 7000 navijača i gledatelja.

Foto: NHK Šibenik

Iz kategorije: Sport