Datum objave: 24. Siječanj 2023

PLIVANJE / Plivači PK „Šibenik” Marta Landeka, Ante Paladin, Božo Dodig i Vito Ljepava postigli odlične rezultate na Otvorenoj ST ligi za plivače početnike i mlađe kadete

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Najmlađe plivačice i plivači PK „Šibenik” postigli su odlične rezultate u drugom kolu Otvorene ST lige za početnike i mlađe kadete u konkurenciji vršnjaka iz 8 klubova iz Splita, Kaštela i Šibenika. Za PK Šibenik nastupili su Matej Mikulandra, Mate Sladić, Teo Macura, David Slavica, Matej Vukičević, Petar Načev, Petra Pešić, Rafaela Bašić, Marta Landeka, Bepo Šišak, Luka Petrović, Vedran Berbić, Josip Marin, Petar Blažević, Vito Stupić, Vito Ljepava, Klara Pilipac, Ana Roca, Niko Erceg, Božo Dodig i Ante Paladin.
Najbolje rezultate postigli su Marta Landeka koja je bila prva na 50 metara prsno i Ante Paladin koji je bio prvi u istoj disciplini i drugi na 100 metara mješovito. Tek za nijansu slabiji, ali i dalje izvrsni bili Božo Dodig koji je na 400 metara slobodno zauzeo 3. mjesto i Vito Ljepava koji je bio 3. na 100 metara mješovito.

 

Iz kategorije: Sport