Sidebar Menu

Datum objave: 21. Veljača 2023

FUTSAL / „Šibenik 1983.” nije uspio osvojiti Kup Hrvatske. U finalu je izgubio od pulskog „Stanoinvest Futsala”, ali to ne umanjuje fenomenalni uspjeh šibenskih malonogometaša.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenik 1983.” nije uspio osvojiti Kup Hrvatske. U finalu je s 5 : 2 izgubio od pulskog „Stanoinvest Futsala”, ali taj poraz ni manlo ne umanjuje fenomenalni uspjeh koji su postigli šibenskih malonogometaša plasmanom u finale Kupa Hrvatske. Senzacionalni šibenski malonogometaši izgubili su u finalu od jake ekipe iz Pule, ali su prije toga iako igraju u drugoj ligi, uspjeli pobijediti i izbaciti iz daljnjeg natjecanja favorite, „Futsal Dinamo” i „Novo Vremijeme” što je bio senzacionalni podvig. Šibenčani su odigrali sjajan turnir i postigli fenomenalan uspjeh.

Finale Kupa Hrvatske igrali su Mario Jarmanović, Duje Bajrušović, Mihovil Prgomet, Thomas Monteiro Silva, Mikhael Carvalho Almeida, Alen Milišić, Mario Žumberac, Alen Protega, Nikola Badrov, Antonio Imširović, Ivan Škugor, Ante Kosor, Franko Knez, Vinko Jurković, a ekipu je vodio trener: Teo Strunje

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.