Datum objave: 15. Lipanj 2011

Počele pripreme nogometaša Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Danas su na Šubićevcu počele pripreme momčadi NK Šibenika za novu sezonu. Okupila se većina igrača iz prošle sezone, kao i desetak mladih igrača iz omladinskog pogona, odnosno nekoliko njih iz Krke. 20-ak igrača odradilo je trening, a većina starijih propustila je trening zbog financijskih potraživanja od kluba . O tome će sutra svatko ponaosob razgovarati s direktorom kluba.
Na prvo okupljanje stigli su: Blažević, Slavica, Mihaljević, J. Jelić (vratari), Georgievski, Kartelo, Tokić, J. Maleš, Malčić, D. Jelić, Pešić, Čulić, Krišto, Bačelić-Grgić, Fuštar, Brečević, Jakoliš, Aračić. Husmani je dobio dva slobodna dana jer se tek vratio s okupljanja U-21 reprezentacije Makedonije.

Popis mlađih igrača činili su Slugan, Španja, Pekas, Deur, Čaleta, A. Živković, G. Živković, Fuštin, Tabula, te dvojac iz Krke – Klarin i Vuković.

Ugovori su istekli Medvidu, Šubiću, Vrciću, Božiću, Bulatu, Mihaljeviću, Radeljiću, Spahiji i Zoričiću. Sa svima njima će se razgovarati, izjavio je je direktor HNK ŠIbenik Marko Karađole.

Iz kategorije: Sport