Datum objave: 10. Kolovoz 2011

Malonogometaši iz Ražina u finalu „Torcida kupa“

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Splitski malonogometni “Torcida kup” vjerojatno je uz zagrebačku “Kutiju šibica” najpopularniji i najkvalitetniji malonogometni turnir u Hrvatskoj, a ove godine na njemu su nastupila mnoga poznata malonogometna, ali i “velikonogometna” imena, prenosi šibenski portal posvećen sportu Šibenski sport.
Među svim “zvijezdama”, samozatajno je do finala došla ekipa Šibenčana pod imenom “Torcida Ražine”, koja na najbolji mogući način pokazuje da se u Šibensko-kninskoj županiji igra kvalitetan mali nogomet i da nimalo ne zaostajemo za većim sredinama poput Splita i Zagreba.
Na putu do finala, ekipa Torcida Ražine je slavila protiv ekipa Artem (2:0), CB Vegas Sućidar (5:3), CB Gradina Dugopolje (4:1), Novo vrijeme Apfel Makarska (3:1), Genius Peran (2:0), te sinoć u polufinalu protiv Klesarstva Dicmo nakon boljeg izvođenja penala (u regularnom dijelu je rezultat glasio 2:2).
Finale “Torcida kupa” se igra sutra od 22 sata, a ovo je možda najbolja prilika da svi ljubitelji malog nogometa iz Šibenika odu do Splita i podrže naše momke na putu do velikog uspjeha za njih, ali i za šibenski mali nogomet uopće.
Za ekipu “Torcida Ražine” nastupaju Mario Rak, Josip Rončević, Tomislav Kundid, Dragan Radman, Dino Belakušić, Josip Bačelić, Stipe Bačelić, Dragan Vuković, Alen Protega i Josip Zekonjić. Voditelj je Branimir Malenica, a predstavnik Ivan Crljen.

Foto: torcidakup.com

Iz kategorije: Sport