Datum objave: 12. Kolovoz 2011

Nogometaši Šibenika izgubili u Zaprešiću od Intera

Diana Ferić
Diana Ferić

Zaprešički Inter pobjedio je u petak na svom terenu Šibenik rezultatom 2 : 0. Golove su postigli Budimir u 23. minuti  i Oršić u 56. minuti utakmice. Šibenčani su igrali oslabljeni jer su tri igrača - Jelić, Kartelo i Husmani ozlijeđeni.  No, momčad Vjekoslava Lokice nije bila u podređenom položaju do prvog pogotka, štoviše, opasno je zaprijetila preko Stipe Bačelić-Grgića, kojem u je u 18. minuti udarac obranio Interov Krševan Santini, javlja portal Sportnet.

Zaprešićani su poveli u 23. minuti, kada je Inter poslije udarca iz kuta stvorio gužvu pred Goranom Blaževićem, u kojoj se spretno snalazi Ante Budimir i pogađa za 1:0. Tada je Inter počeo puno lakše "disati" na terenu.

Santini je još jednom dobro intervenirao na udarac Nike Tokića nakon pola sata igre, a Blažević se iskazao obranom udarca Mislava Oršića nakon kombinacije s crnogorskim reprezentativcem Sašom Balićem.

U drugom je poluvremenu Inter bio bolji suparnik i udvostručio svoje vodstvo u 56. minuti. Hrvoje Jančetić pronašao je Oršića na drugoj stativi, kojemu nije bilo teško gurnuti loptu u Blaževićevu mrežu za konačan rezultat.

Šibenik više nije imao snage za povratak, a nezadovoljni trener Lokica zbog više je prigovora u 69. minuti poslan na tribine, prenosimo s portala Sportnet.

objavljeno prije 10 sati

Nogometaši Šibenika igraju danas u gostima kod Intera Zaprešić u Zaprešiću u 4. kolu 1. HNL. Momčad je oslabljena jer su se, uz Dražena Jelića, u međuvremenu ozlijedili i Marko Kartelo i Zeni Husmani. Uoči utakmice trener Vjekoslav Lokica je izjavio:„Zdravstveno stanje je loše. Fali nam dosta igrača. Zadnja dva dana, nažalost, otpali su Kartelo i Husmani. Kartelo je imao bizaran udarac u kamen, slučajno, i slomio je prst na nozi. Husmani stalno vuče ozljedu od utakmice s Lokomotivom kad je dobio taj udarac, vjerojatno ste i vidjeli kako mu je noga plava i natečena tako da ni on sigurno ne ide na put. Fuštar je malo načet, ali vjerujem da će moći igrati, a bez obzira što se tek jučer priključio vodit ćemo i Jakoliša. Sigurno neće biti lagano. Inter je dobra ekipa, ostali su bez samo jednog igrača u odnosu na prošlu sezonu ali se nadam da ćemo se vratiti onim igrama koje smo prikazivali prije početka prvenstva, u pripremama  kad smo bili puno čvršći, puno agresivniji.“ Da utakmica neće biti laka potvrdio je i igrač Niko Tokić: "Ipak igramo u gostima. U zadnjoj utakmici Inter je u gostima s 1:0 dobio Cibaliju, pogotkom u zadnjoj minuti. Prije toga su igrali neriješeno s Lokomotivom. Dakle, riječ je o vrlo dobroj momčadi, iskusnoj i mislim da neće biti lagano. Šibenik i Inter Zaprešić sastaju se u 20 sati. 

Foto. službeni portal HNK Šibenik

Iz kategorije: Sport