Datum objave: 26. Ožujak 2013

Koaliciji SDP,HNS, HSLS za Županiju pristupili i umirovljenici

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatska stranka umirovljenika podržala je zajedničke kandidate SDP –a, HNS –a i HSLS -a na izborima za župana i Županijsku skupštinu Šibensko – kninske županije i danas su svi zajedno potpisali koalicijski sporazum. Anita Bara, kandidatkinja za županicu istaknula je da će ta koalicija to povjerenje umirovljenicima uzvratiti svojim programom u kojem važnu ulogu igra upravo temeljita skrb o njima, od uvođenja osobnih asistenata i mobilnih timova za skrb o umirovljenicima do različitih tečajeva i edukacije koja će dobro doći i ljudima takozvane treće dobi.

Petar Baranović, saborski zastupnik i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika  naglasio je kako su ljudi koji vode Šibenik i u sadašnjem mandatu prepoznali interese i potrebe umirovljeničke populacije te da će tako biti i na razini županije, a jedan od gorućih problema, kazao je, i to ne samo Šibenika nego i cijele Hrvatske, je nedostatak mjesta u domovima umirovljenika.

Joso Slamić u ime HSLS –a  naglasio  je da će se on, koji je u poduzetničkim vodama već 20 godina, zalagati za to da svi građani ostvare svoje pravo na rad bilo kao poduzetnici i kroz samostalni rad ili kao zaposlenici u tvrtkama.

Iz kategorije: Vijesti