Datum objave: 14. Lipanj 2013

Parni valjak večeras otvara CMC festival u Vodicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Sinoćnji party dobrodošlice koji je održan u vodičkom klubu Makina bio je uvod u ovogodišnji CMC festival koji će se danas i sutra održati u Vodicama. Riječ je o najvećem festivalu domaće pop  i zabavne glazbe u Hrvatskoj. Prvi dan festivala obilježit će veliki koncert Parnog valjka dok će na maloj pozornici već tradicionalno nastupiti vodička klapa Godimenti i njihovi gosti.

"Drago mi je što ćemo nastupiti prvi dan CMC festivala i time omogućiti svim našim vjernim fanovima koncert za pamćenje. Pozivamo sve posjetitelje Vodica, ali i one koji su u blizini neka dođu i pjevaju s nama naše stare, ali i nove hitove", rekao je  Husein Hasanefendić Hus, vođa  Parnog valjka. Na tom će koncertu  predstaviti svoj novi album "Nema predaje".

Drugi dan rezerviran je za revijalni CMC festival, Na glavnoj pozornici nastupit  će 24 vodeća imena hrvatske glazbene scene kao što su Jelena Rozga, Željko Bebek, Colonia, Teška industrija i Kemal Monteno, Magazin, Dražen Zečić, klapa Kampanel, Ivan Zak, Mladen Grdović, Lana Jurčević i mnogi drugi. Osim glavnog programa, festival i ove godine nudi mnoštvo popratnih sadržaja. Tako će Hari Rončević, u povodu obilježavanja 20 godina uspješne karijere, održati koncert sutra, nakon revijalnog dijela festivala .

Organizator tog festivala je CMC televizija, a surganizator Grad Vodice prema ugovoru koji su s tom televizijom potpisali na  četiri godine.
Luka Lipić, dogradonačelnik Vodica ističe kako je CMC festival početak velike turističke sezone i dobrog provoda u Vodicama,  a na ovogodišnjem festivalu očekuju oko  30. 000 ljudi.

 

Tekst i fotografije: Alina Roca

Iz kategorije: Vijesti