Datum objave: 14. Lipanj 2013

Danijel Lasan frontman klape Godimenti - predsjednik Gradskog vijeća Vodica

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradsko vijeće Grada Vodica konstituirano je danas s vodstvom samo iz vladajućih HDZ –a i HSS –a. Za predsjednika je izabran Danijel Lasan, inače solist klape Godimenti.                                                                                                                                                  

Potpredsjednik je Marin Mikšić iz HSS –a. Nije prihvaćen prijedlog vijećnice SDP –a Marije Alfirev da se, s obzirom da su SDP i HNS dobili trećinu glasova birača, poštuje i njihova volja pa da potpredsjednik bude iz redova oporbe. Predložili su da to bude Šime Bilan, ali taj prijedlog nije prošao. „Budući da smo dobili većini nemamo ni moralnu obvezu u vodstvo Općinskog vijeća uključivati oporbu. Mi imamo svoju viziju i to nam nije potrebno“, kazao je Lasan.
Inače Marija Alfirev je čestitala i gradonačelnici Branki Juričev Martinčev i HDZ – u na pobjedi na izborima naglasivši da je jasno da oni u Gradskom vijeću većinu imaju većinu potrebnu da sprovedu sve što žele.
Branka Juričev Martinčev, gradonačelnica Grada Vodica na kraju je pozvala sve vijećnike da, bez obzira na stranke kojima pripadaju, surađuju na projektima koji donose dobrobit Vodicama.

Iz kategorije: Vijesti