Datum objave: 07. Listopad 2013

Počela nova akademska godina na Veleučilištu u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Nova akademska godina počela je danas na Veleučilištu za turistički menadžment u Šibeniku, pa je v.d. dekana tog Veleučilišta Anita Grubišić u velikoj dvorani okupila brucoše kako bi im pružila sve potrebne informacije vezane za studiranje i sve što uz to ide. Savjetovala im je  da ozbiljno shvate učenje, da se ne ustručavaju komunicirati s profesorima koji su im na raspolaganju i izvan nastave, ali i da ne zanemare društveni život tijekom studiranja kako bi se razvili u potpune akademske građane. Bilo je to i njezino prvo javno istupanje u javnosti nakon što je izabrana kao vršiteljica dužnosti na tu odgovornu fukciju, a nagrađena je pljeskom studenata.

Studentima prve godine Veleučilišta predstavili su se i voditelji odjela - Dragan Zlatović,  Tanja Radić Lakoš i Ana Mari Janković, a o životu i svemu vezanom za studiranje, ali i slobodne aktivnosti  na Veleučilištusimpatično je brucošima govorio Matija Blaće, predsjednik Studentskog zbora.

Ove je godine Veleučilište u Šibeniku upisalo ukupno 435 studenata od čega ih je 178 na Odjelu turističkog menadžmenta, 70 na Informatici, 68 na Prometu dok je na Upravnom odjelu 119 brucoša.

Iz kategorije: Vijesti