Datum objave: 29. Listopad 2013

Serija krađa na šibenskom području

Diana Ferić
Diana Ferić

Na šibenskom području proteklog dana policiji su prijavljene po dvije teške krađe i krađe.

U Šibeniku je noćas nepoznati počinitelj provalio u rezervoar teretnog vozila mjesne tvrtke i ukrao nekoliko stotina litara goriva, a nastala je šteta procijenjena na oko nekoliko tisuća kuna,
U Donjem Polju nepoznati počinitelj je jučer 76-godišnjem Šibenčaninu ukrao torbicu s osobnim ispravama i novcem.
Nepoznati počinitelj je u vremenu od 26.-28. listopada u Vodicama iz nezaključene radionice 40-godišnjaku iz tog mjesta ukrao alat vrijedan oko par tisuća kuna,
U istom razdoblju je i u Brodarici nepoznati počinitelj 60-godišnjaku iz Splita ukrao slabo zaključani osobni automobil, koji je u neposrednoj blizini pronađen s oštećenjima, a nastala je šteta procijenjena na oko nekoliko stotina kuna.
Nepoznati počinitelj je u vremenu od mjeseca travnja do listopada u Lozovcu iz kruga tamošnje tvrtke 34-godišnjaka iz Rijeke ukrao više desetaka tisuća kilograma metalnih limova, profila i poklopaca. Ukupna nastala šteta je procijenjena na oko nekoliko stotina tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija radi na otkrivanju počinitelja i pronalaska ukradenih predmeta.
 

Iz kategorije: Vijesti