Datum objave: 07. Studeni 2013

Zadnji dan pretprodaje karata za veliki koncert Halida Bešlića u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Danas do kraja dana završava prodaja karata za koncert Halida Bešlića u Šibeniku po povoljnoj cijeni od 70 kuna na pretprodajnim mjestima u Murteru, Kninu, Drnišu, Brodarici, Primoštenu i Rogoznici. U Šibeniku i Vodicama pretprodaja traje do petka u 20 sati. Koncert ćebiti odrćan 9. studenog u velikom šatoru na prostoru bivšeg TEF -a.

Organizatori pozivaju sve koji to još nisu učinili da kupe ulaznicu po povoljnoj cijeni  jer zbog velike potražnje te ograničenog kapaciteta šatora postoji mogućnost da ostanu ispred koncertnog prostora. U subotu se karte isključivo mogu kupiti na ulazu u po cijeni od 90 kuna.

Pretprodajna mjesta su: Šibenik - caffe barovi Zamak, Baldekin, Domino, Public, pivnica Liro; Knin – caffe barovi Barka, Black & White; Drniš – caffe bar Zagreb; Vodice – caffe bar No7; Primošten – caffe bar Sport; Rogoznica – caffe bar Queen Elizabeth; Murter – caffe bar La Playa; Brodarica – caffe bar Bonita. će

„Kralj sevdaha“ , kako Bešlića nazivaju, nastupit će u velikom šatoru koji će se prostirati na oko 1000 metara kvadratnih s kapacitetom za preko dvije tisuće posjetitelja. Ozvučenje i rasvjeta će na najvišoj razini, a Halida će pratiti sedmeročlani bend vrhunskih glazbenika, a njegov nastup će trajati preko dva sata.

Predgrupa će mu biti domaća klapa Nas Quatros koja je poznata po zanimljivim obradama poznatih hitova kao i svojim hvaljenim autorskim pjesmama, a za after party zadužen je poznati mladi šibenski DJ Mika (Marko Mikulandra).

Organizatori najavljuju oštre mjere sigurnosti. Zabranjeno je unošenje hrane i pića u prostor održavanja koncerta. Parkirni prostor je osiguran.

Iz kategorije: Vijesti