Datum objave: 07. Studeni 2013

Vozač Zastave i njegova suputnica teško ozlijeđeni u jučerašnjoj nesreći

Diana Ferić
Diana Ferić

77-godišnji vozač iz Šibenika i njegova 80-godišnja supruga, suputnica u autu, zadobili su teške i po život opasne ozlijede i zadržani su na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik u jučerašnjoj prometnoj nesreći.
        
Očevidom prometne nesreće koje se dogodila na raskrižju državne ceste D-27 i lokalne ceste za mjesto Zaton utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada 77-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Zastava, šibenskih registracija dolaskom pri skretanju za Zaton nije propustio sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja. Uslijed toga je došlo do sudara s osobnim automobilom Golf, zadarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji vozač i koji je dolazio iz suprotnog smjera. U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen i 23-godišnji vozač Golfa iz Stankovaca, kao i trojica putnika u tom vozilu.
Protiv 77-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Ranije objavljeno: Pet osoba je ozlijeđeno  u sudaru dvaju osobnih automobila koji se dogodio oko 16.30 sati na križanju  benkovačke i takozvane zatonske ceste, priopćila je policija. Očevid je u tijeku.

 

Iz kategorije: Vijesti