Datum objave: 08. Studeni 2013

Krenule prijave za ovogodišnji MOGS koji će se održati od 29.11. do 1.12

Diana Ferić
Diana Ferić

Ovogodišnji 3. Međunarodni obrtnički i gospodarski sajam MOGS Šibenik održati od 29. studenog do 1. prosinca 2013. godine u Šibeniku na istom mjestu kao i prethodni - u velikom šatoru na prostoru bivšeg TEF-a.

Organizator, udruženje obrtnika Šibenik tek je počelo ispitivati zainteresiranost izlagača da nastupe na tom sajmu tako da njihov broj još nije poznat. Zbog fiskalizacije  promijenjeni su uvjeti izravne prodaje  proizvoda na sajmovima pa i to može utjecat na odaziv.  Inače cijena zakupa izložbenog prostora  je 100 kuna po četvornom metru.

Lani je interes poduzetnika i obrtnika bio iznimno velik pa su organizatori morali proširivati predviđeni izložbeni prostor. Na tom sajmu ih se predstavio više od 150 iz cijele Hrvatske i inozemstva. Sajam je posjetilo više od 5000 posjetitelja.

MOGS je pokrenut prvenstveno zbog afirmacije obrtništva te malih poduzetnika u Šibensko - kninskoj županji, ali i kao mjesto  susreta, razmjene iskustava te prezentacije već afirmiranih i promocije novih proizvoda, usluga i poduzetničkih projekata bez obzira na lokalne i državne granice.

Iz kategorije: Vijesti