Datum objave: 19. Svibanj 2014

Počela prva faza radova na uređenju Športskog centra Ljubica

Nina Medić
Nina Medić

Radovi na sanaciji krova dvorane za borilačke sportove Športskog centra Ljubica u Crnici, u vrijednosti 98.000 kuna, počeli su jutros. U prvoj fazi uredit će se krov zgrade, a nakon završetka sportske natjecateljske sezone uredit će se i unutrašnjost dvorane. Ukupna vrijednost uređenja dvorane procjenjuje se na oko 400.000 kuna.

„Na jednom od hodajućih kolegija gradonačelnik je najavio faznu obnovu sportskog kompleksa Ljubica, pa smo u dogovoru s ravnateljem Javne ustanove športski objekti krenuli s radovima na sanaciji krovišta dvorane.  Ova prva faza obuhvaća radove na hidroizolaciji s obzirom da je krov prokišnjavao,  nakon čega slijedi uređenje ostalih prostorija samog objekta.“, kazao je Nikica Penđer, zamjenik gradonačelnika.

Andrija Španja, ravnatelj Javne ustanove „Športski objekti“ kazao je kako će ukupna vrijednost radova; krovišta i unutarnjeg uređenja, stajati oko 400.000 kuna. „Uredit ćemo sanitarne čvorove, elektointslacije, vodoinstalacije, postavit ćemo novu keramiku u svlačionicama, a s tim radovima ćemo krenuti kada završi sportska natjecateljska sezona.“, kazao je Španja.

Obilasku su nazočili i predsjednik Upravnog vijeća JUŠO Ante Tanfara, pročelnica za društvene djelatnosti Grada Šibenika Mirjana Žurić i predsjednik Vijća Gradske četvrti Crnica Ante Rakić.

Radove na krovu zgrade izvodi Građevinski obrt Marča iz Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti