Datum objave: 06. Lipanj 2014

Predsjednik Josipović potvrdio dolazak na svečanost otvaranja tvrđave sv. Mihovila

Nina Medić
Nina Medić

Posljednje pripreme za sutrašnji spektakl otvaranja pozornice na tvrđavi sv. Mihovila u punom su jeku, a svoj dolazak potvrdio je i Ivo Josipović , predsjednik Republike Hrvatske.

Iako nam Gradske uprave, koja je zadužena za sastavljanje popisa V.I.P. gostiju nisu mogli potvrditi tko će od njih još prisustvovati otvorenju, poznato je da se očekuju i predstavnici ministarstava.

Tehnička oprema prenosi se na tvrđavu, dok će se posebno teška oprema dopremiti pomoću posebno dizajniranog robota jer se na kraju odustalo od ideje da se dio stvari dopremi helikopterom.

Za V.I.P goste osiguran je i poseban parking na Poljani koja će sutra od 11 sati biti zatvorena za ostale korisnike parkinga. Za ostale uzvanike koji će prisustvovati otvaranju bit će otvoreno parkiralište u TEF-u iza 16 sati U okviru organizacije svečanog događaja naknada za parkiranje toga dana neće se naplaćivati.

Detalji o svečanosti otvaranja i svim uzvanicima znati će se popodne, nakon press konferencije koja je planirana za 17.30 sati na tvrđavi sv.Mihovila.

Iz kategorije: Vijesti