Datum objave: 06. Lipanj 2014

Igralište za pse uskoro u funkciji, Burić: „Onima protiv pokazati ćemo da nisu u pravu“

Nina Medić
Nina Medić

Igralište za pse čija je izgradnja izazvala puno kontroverzi i oprečnih mišljenja među građanima Šibenika, uskoro će biti potpuno opremljeno i stavljeno u funkciju. Potvrdio je to jučer na Gradskom vijeću Željko Burić, gradonačelnik Šibenika.

Pitanje igrališta za pse koje se nalazi u ulici Put Rokića u Šibeniku, potaknuo je vijećnik Ivo Blaće. „Zanima me što je s tim šetalištem za pse u Šibeniku koje je pokrenuto, a nakon toga je sve stalo budući da je šetnja pasa jedna prekrasna aktivnost koja povezuje ljude i sklapa nova prijateljstva, što me podsjeća na jedan film a Tomom Hanksom u glavnoj ulozi kada on šetajući svog ljubimca upozna ljubav svog života. Bilo bi lijepo da i u Šibeniku postoji takvo mjesto gdje će se ljubimci i njihovi vlasnici družiti“, kazao je s govornice, poetski raspoložen Blaće.

Gradonačelnik Burić kazao je kako se s projektom igrališta za pse nastavlja te kako je potrebno urediti protokol ponašanja za vlasnike pasa. „Prostor ćemo dati na upravljanje udrugama koje su stručnije u tom području. Grad je trenutno u procesu smo nabave sve potrebne opreme za to igralište koje ćemo usprkos revoltu stanovnika ulice Put Rokića staviti u funkciju i pokazati im da nisu u pravu.“

Iz kategorije: Vijesti