Datum objave: 04. Srpanj 2014

Koncert Kamenčića "Za njihov osmijeh":Uživajte u dobroj glazbi i učinite dobro djelo

Nina Medić
Nina Medić

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Šibensko-kninske županije Kamenčići poziva sve ljude dobre volje da se odazovu na njihov jubilarni, deseti koncert „Za njihov osmijeh“  koji će se održati u ponedjeljak,  7.srpnja na trgu republike Hrvatske, a na njemu će nastupiti Meri Cetinić, Goran Karan, Hari Rončević, grupa Razlika iz Splita koju čine slijepe i slabovidne osobe,  te plesni ansambl Sjene iz Šibenika.

Ta je udruga pokazala kako misli i na sve potrebite pa je na svoj humanitarni koncert pozvala korisnike Centra za rehabilitaciju Roman obitelji, Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac te Cvjetnog doma u Šibeniku i za njih osigurala besplate ulaznice.

Sonja Ninić Ševo, voditeljica udruge Kamenčići još jednom poziva sve građane Šibenika i goste da se odazovu ovom koncertu i kupnjom ulaznica pomognu korisnicama udruge pružiti mjesto u zajednici koje zaslužuju.

Voditelji  programa će biti Jakov Bilić i Franka Klarić.

Jubilarni koncert je, kako ističu Kamenčići, potvrda njihovog višegodišnjeg truda i ustrajnosti  da djecu i osobe s teškoćama uključimo u društveni život lokalne zajednice.

 „Nadamo se da ćete nam, kao i dosada, pomoći da promoviramo ovaj događaj čijom realizacijom djeci i osobama  s mentalnom retardacijom pružamo mjesto u našoj zajednici, čime ćemo i sami sebe učiniti bogatijima“, poručuju Kamenčići.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u caffe baru 'Pio', u galeriji Kamenčića na adresi Drage 12, a na sam dan koncerta na ulazu u Ljetnu pozornicu

Koncert će početi od 21 sat.
Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3