Sidebar Menu

Datum objave: 06. Svi 2015

Novac za Rebekino liječenje donira i Festivala putnika u Šibeniku

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Sutrašnjim predavanjem Velikog Goge pod nazivom „Strah i prezir u Africi“ (putopisno predavanje s nedavnog putovanja po afričkim prostranstvima Ugande, Kenije, Tanzanije, Burundija, Ruande i DR Konga) u 18 sati u Azimutu počinje četvrto izdanje Hrvatskog festivala putnika. Kroz naredna 3 dana u sklopu festivala održat će se niz predavanja, popratni glazbeni program kao i dodjela "Nagrade Dijane Klarić". Kompletan program pogledajte OVDJE

Ove godine Festival se priključio i u humanitarnu akciju Život nema cijenu kojoj se pomaže Rebeki Radić u liječenju tumora. "Radi se o aukciji slika s izložbe Šibenik - Dakar 2014. koja je ove godine bila postavljenja u Gradskoj knjižnici. Ima 20 slika koje ćemo svaki dan trajanja festivala na aukciji u klubu Azimut davati na kupnju i tako dok se sve ne prodaju. Početna cijena po slici je 50 kuna. Na taj način želimo pomoći malog Rebeki u skupljanju sredstava za skupu operaciju u Americi" priča nam Nikola Baraka, organizator festivala.

Dođite na Hrvatski festival putnika i sudjelujte u humanitarnoj aukciji za Rebeku. Vidimo se!

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.