Datum objave: 08. Prosinac 2015

Ravnatelji hrvatskih studentskih centara posjetili Šibenik: Grad je pravi studentski

Šibenik News
Šibenik News

 

Ravnatelji hrvatskih studentskih centara posjetili su Veleučilište u Šibeniku, studentski restoran i dom, te su vrlo zadovoljni viđenim u Šibeniku. Studenti, kaže ravnatelj studentskih centara Hrvatske žive i rade u vrlo dobrim uvjetima, te je Šibenik u vrlo kratko vrijeme postigao transformaciju u pravi studentski grad.

„Sastanak koji je održan u Šibeniku bio je vrlo koristan za sve ravnatelje. Uvijek ima međusobnih iskustava kako radi koji državni centar, te je suradnja vrlo dobra između svih centara“, rekao je Nenad Milijaš, ravnatelj Zajednice studentskih centara Hrvatske.

Ravnatelji su posjetili i znamenitosti Šibenika, imeđu ostalog i katedralu Sv. Jakova, a nakon šetnje gradom, ravnatelj zajednice pun je dojmova.

„Najprije moram pohvaliti i obrazovne ustanove, studentski dom i restoran. I koliko vidim Šibenik postaje idealno mjesto za obrazovanje i kasnije zapošljavanje i život tu“, rekao je Milijaš.

Šibenik je u svakom slučaju sve popularniji studentski grad, a zaista bi bilo lijepo kad bi bio i idealno mjesto za zapošljavanje i život nakon obrazovanja.
 

Iz kategorije: Vijesti