Datum objave: 21. Siječanj 2016

Proteklih dana na šibenskom području 'pale' ozbiljne prijetnje i teške krađe

Šibenik News
Šibenik News

Nemirno je zadnjih dana na šibenskom području, a o prijetnjama i nastalim teškim krađama izvještava Policijska uprava šibensko - kninska.

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom, sa stalnim boravkom u Republici Hrvatskoj, osumnjičenim za prijetnju na štetu 42-godišnjaka, 26-godišnjakinje i 23-godišnjaka i za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari na štetu 26-godišnjakinje, navodi iz PU šibensko - kninske.

 

Dotični je 19. siječnja, u Donjem Polju, zbog neriješenih financijskih odnosa oko skupljanja sekundarnih sirovina, oštećenima ozbiljno prijetio, pri čemu je oštetio osobni automobil 26-godišnjakinje, a nastala je šteta procijenjena na nekoliko tisuća kuna. isti je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. 


Osim toga, prijavljena je i teška krađa u Šibeniku, gdje je nepoznati počinitelj provalio u prostor mjesne tvrtke i otuđio nekoliko desetaka metara kabala i metalni otpad, a ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

 

Potom, također, u Šibeniku je prijavljena i krađa u trgovini zagrebačke tvrtke iz koje je nepoznati počinitelj otuđio robe u vrijednosti od nekoliko stotina kuna.

 

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta. .
 

Iz kategorije: Vijesti