Datum objave: 16. Veljača 2016

Provaljuje se u privatne kuće, ugostiteljske objekte, ali i javne institucije

Šibenik News
Šibenik News

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu zagrebačke tvrtke.


Osumnjičeni je 11. veljače oko 1 sat u Šibeniku, prilikom igre na sreću, u klubu oštetio aparat oštećene tvrtke, pri čemu je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna.


Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene dvije teške krađe i jedna krađa, kako slijedi:

 

- u Kninu je nepoznati počinitelj provalio u stan odsutnog 74-godišnjaka iz kojega ništa nije otuđeno, a nastala je neznatna materijalna šteta,


- u Lozovcu je nepoznati počinitelj provalio u tamošnji ugostiteljski objekt 49-godišnjakinje iz kojega je otuđio novac,

 

- na području Knina u mjestu Ivoševci na štetu javne ustanove je nepoznati počinitelj otuđio metalni reljef vrijedan nekolikom tisuća kuna.

 


Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.
 

Iz kategorije: Vijesti