Sidebar Menu

Datum objave: 09. Ožujak 2016

Po zidovima šibenske bolnice ispisane poruke nesuvislog sadržaja o krađi i prevari

Šibenik News
Šibenik News

 

Netko je parolama nesuvislog sadržaja u kojima se spominju neka javnosti nepoznata imena išarao zidove Odjela psihijatrije i Fizijatrijskog odjela šibenske Opće bolnice te kako doznajmo i Radiološke ambulante. Na zidovima se spominju bračni par Čobanov kao i Nikola Dujić koji je prikazan kao žrtva krađe i prevare.

 

U upravi OB Šibenik nismo o tomu uspjeli ništa doznati jer je ravnatelj Mario Paić odsutan. Šefica Odjela psihijatrije Vlatka Novak nam je kazala da ništa o tomu ne zna.

 

Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske nam je potvrdila da je Opća bolnica prijavila policija taj slučaj i da istražuju o čemu je riječ.

 

Ono što je za sada izvjesno je to da će zbog tog incidenta Opća bolnica imati dodatne troškove jer će morati što prije ofarbati velike ispisane površine svojih zidova. Još se niti se ne nagađa tko je autor tih optužbi i devastacije zidova Šibenske bolnice.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.