Sidebar Menu

Datum objave: 21. Lipanj 2016

Savjet SDP-a Buriću: Stečaj nije najbolje što se dogodilo TEF-u

Šibenik News
Šibenik News

- Jučerašnje ročište na Trgovačkom sudu po pitanju TEF-a bila je još jedna epizoda laži, dezinformacija i obmana - rečenica je kojom počinje objava za medije s Joškom Šupom, predsjednikom Savjeta SDP-a i .potpredsjednikom Gradskog vijeća u potpisu.

 

Na ovaj način, SDP se očitao o jučerašnjem 'nastupu'  Nevena Bausa, direktora TEF-a o dugovanju tvrtke na čijem je čelu.

 

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

 

''Kako drugačije protumačiti najnoviji biser u nizu vodećeg čovjeka TEF-a koji opet ništa ne zna. Nakon što nije znao koliko mu je firma blokirana sada ne zna koliko je dužna. Jedino što zna je da firma kojoj grad daje milijun kuna da bi funkcionirala, i u što bez imalo srama i grižnje savjesti uvjerava sutkinju, jest da firma koja nema za plaće može otplaćivati dug za kojeg ne zna koliki je.

 

Da li Vam je gradonačelniče konačno jasno tko ne želi dobro Šibeniku i tko je neprijatelj Šibenika? Da li dobro gradu želi onaj tko dobronamjerno upozorava i premda se ne slaže sa parcijalnim rješavanjem problema daje Vam bezrezervnu podršku u nagodbi s INA-om ne želeći politizirati jer nam je prije svega osnovni cilj interes grada i razvitak grada ili onaj tko ne zna čime upravlja i igra se igre skrivača? Ponavljajući omiljenu Vam igru skrivača (prije su to bili nekakvi aduti, a jučer dokumenti koji će ionako biti javno objavljeni) pokazujete da se skrivate od javnosti jer je iz dana u dan sve jasnije da su Vam jedini aduti nerad, neznanje i zatvaranje očiju pred problemima.

 

Svojim neradom, lažima, zatvaranjem očiju pred problemima po sistemu lako ćemo i, kao što sami kažete, mlaćenjem prazne slame TEF ste doveli pred rub stečaja predajući ga tako u ruke stečajnog upravitelja koji sada kroji sudbinu jednog od najvrjednijih gradskih resursa. Gradonačelniče, iskreno se nadamo da ste u međuvremenu shvatili da stečaj nije najbolje što se TEF-u dogodilo u zadnjih 20 godina, već je to nešto što ga je vratilo 20 godina unatrag, a jedino što nam ostaje i slijedeće godine stiže na naplatu su Vaši dugovi.''

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.