Sidebar Menu

Datum objave: 07. Srpanj 2016

U borbi protiv komaraca, Šibenčanima stiže edukacija kako prepoznati i uništiti njihove ličinke

Šibenik News
Šibenik News

U organizaciji Službe epidemiologije Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, sutra, u petak, 08. srpnja 2016.g., u vremenu od 8 do 12 sati, ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, bit će održana edukacijska akcija s ciljem upoznavanja građana s izgledom ličinaka komarca kako bi u svojoj okolini mogli prepoznati njihovo leglo i sami jednostavno spriječiti njihov razvoj u odrasle komarce.

 

Prema riječima Željka Huljeva, dr,med., spec.epidemiologije, u tu svrhu će biti izložene žive ličinke, te će se dijeliti edukacijski letci. U 9.30 sati akciji će se pridružiti i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika mr.sc. Danijel Mileta, kao i nastavnice biologije škola u kojima je, u suradnji sa Zavodom, provedena edukacija učenika.

 

Organizatori akcije bit će na raspolaganju građanima za sva eventualna pitanja o zajedničkim aktivnostima na suzbijanju komaraca.  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.