Datum objave: 13. Listopad 2016

Podignuta optužnica protiv mladića koji su lani brutalno pretukli L. Mihaljevića

Šibenik News
Šibenik News

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv dvojice mladića (oboje '96. godište koji su prije gotovo godinu dana ispred studentske menze na Baldekinu u Šibeniku brutalno pretukli Luku Mihaljevića, studenta iz Drniša. Optužnica je podignuta zbog kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede.

 

Podsjetimo, riječ je o slučaju brutalnog premlačivanja mladića sredinom dana 9. listopada prošle godine na Trgu Andrije Hebranga u Šibeniku. 

 

- Nakon što su u jednom ugostiteljskom objektu bez razloga i povoda izazivali oštećenika (1996.) na tuču, na što ovaj nije reagirao; pričekali ga ispred lokala, i u namjeri da ga teško tjelesno ozljede, snažno ga udarili u glavu u predjelu vilice. Oštećenik je od udaraca pao te zadnjim djelom glave udario u tlo, a okrivljenici su ga još jednom udarili nogom, uslijed čega je oštećenik zadobio teške i po život opasne ozljede zbog kojih je pao u komu - stoji u priopćenju Državnog odvjetništva RH.

 

Luka je prva, hitna pomoć pružena u Općoj bolnici Šibensko - kninske županije, nakon čega je prebačen u KBC Splitu gdje je bio u induciranoj komi, a gdje mu je pravovremenim neorukirurškim zahvatom spašen život. 

Iz kategorije: Vijesti